تشکل سیاسی اسلامی غدیر تشکلی دانشجویی است که در سال 1379 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان تاسیس گردیده است.
بازدید امروز : 127
بازدید دیروز : 25
کل بازدید : 250217
کل یادداشتها ها : 605
عصر ایران - نرخ دلار در بازار در حال درنوردیدن مرزهای جدید است و هر روز رکورد جدیدی می زند و هم اینک که این مطلب در حال نگارش است به مرز 5 هزار تومان رسیده است.
این رکورد در حالی است که رییس جمهور روحانی و رییس بانک مرکزی در هفته های گذشته بارها با هشدار به مردم آنها را از خرید دلار برحذرداشته و گفته اند با خرید دلار ریسک نکنند.
اما خرید دلار این روزها نه تنها ریسکی ندارد بلکه متاسفانه و بر حسب ظاهر راه درآمدزایی هم شده است و عده ای – حتی غیر دلال – کارشان این است که روزانه در مقابل صرافی ها صف می کشند و دلار می خرند و پس از آن با فروش دلار در آن سوی خیابان سود می برند.
رییس جمهور روحانی در گفتگوها و سخنان اخیر خود از ثبات در بازار ارز و کاهش قیمت دلار در آینده خبر داده و در گفت و گو با رشیدپور نیز تصریح کرده بود که خیال مردم بابت نرخ ارز راحت باشد. اما در همین مدتی که از این وعده رییس جمهور و نیز رییس کل بانک مرکزی مبنی بر کنترل قیمت دلار در بازار گذشته، قیمت آن نه تنها کنترل نشده بلکه از مرزهای 4500 تومان در ابتدای ماه به مرز 5000 هزار تومان در هفته پایانی بهمن ماه رسیده است و بیم آن می رود باز هم رشد کند.
وقتی رییس جمهور به عنوان عالی ترین مقام اجرایی کشور وعده می دهد باید این وعده او بر مبنای واقعیات و سیاست های در دست اجرا باشد نه اینکه بر عکس وعده او، قیمت دلار در همین بهمن ماهی که رییس جمهور وعده شیب نزولی قیمت آن را داده ، روند صعودی شدیدتری بگیرد.
این "وعده بی پایه"، اعتبار رییس جمهور را زیر سوال برده و این نقد جدی را بر ایشان وارد می کند که بدون حساب و کتاب و محاسبه، وعده نادرستی را به جامعه و فعالان بازار ارایه کرده و در این "شهرآشوب دلار" مردم و فعالان اقتصادی را گمراه کرده است.
بسیاری از مردم که به حرف های رییس جمهور اعتماد کرده و برای کاهش التهاب بازار از بیرون کشیدن سپرده های بانکی شان از بانک ها خودداری کرده اند، در همین یک ماه و با کاهش ارزش پول ملی دستکم 10 درصد از ارزش دارایی شان کاسته شده است و چه کسی مسؤول پاسخگویی به این شهروندان است؟!
برعکس در همین یک ماه – بهمن - آنهایی که پول هایشان را از بانک ها بیرون کشیده و تبدیل به ارز خارجی و دلار کرده اند تا اینجای کار دستکم 10 درصد بر ارزش دارایی خود افزوده اند.
انتظار طبیعی مردم و فعالان اقتصادی و بازار از رییس جمهور و مسؤولان اقتصادی دولت این است که پیش از نوروز سروسامانی به "آشفته بازار" کنونی بدهند و بیش از این به این مردم مضطراب و نگران زیان و آزار نرسانند، چون گرانی روز به روز دلار و سقوط ارزش پول ملی یعنی فقیرتر شدن فقرا و طبقه متوسط و فربه تر شدن آنهایی که با سوداگری و انباشت ارز خارجی در گاو صندوق هایشان سرمایه خود را چند برابر می کنند.