نوشته شده در تاریخ 96/1/26 ساعت 3:2 ع توسط تشکل سیاسی اسلامی غدیر
جبهه پایداری انقلاب اسلامی اولین بیانیه خود را در خصوص انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم منتشر کرد.
به گزارش «انتخاب»؛ در این بیانیه آمده است:
1- با دقت در روند و وضعیت اداره کشور در سنوات مختلف و فراز و نشیب های تاریخی و مهمی که ملت به خود دیده اند به روشنی حداقل دو دیدگاه مهم و اما متفاوت از هم را می توان مشاهده کرد؛ یک دیدگاه همگرا با نظام سلطه غرب، غیر مستقل و وابسته به فکر و اندیشه خارجی، بی تحرک و مصرف کننده، بی توجه به هویت و اقتدار ملی و اندوخته های تمدنی، بی اعتنا به داشته ها و ظرفیت های ملی و داخلی است و دیدگاه دیگر معتقد به واگرایی با نظام سلطه، معتقد به حفظ هویت و عزت ملی و استقلال بوده و تاکید دارد توجه به ظرفیت های درونی نظام و پیروی از چارچوب های مورد اشاره دقیق و جدی مقام عظمای ولایت، یعنی توجه واقعی به پیشرفت درون زا و برون گرا می تواند کشور را رو به جلو ببرد.
تجربه تاریخی سالهای گذشته نیز نشان می دهد چه در اوایل انقلاب در ایام استقرار جمهوری اسلامی، چه در مشکلات سال های جنگ تحمیلی و چه در دوران مختلف جبران خسارت های ناشی از جنگ و شرایط سخت اقتصادی آن ایام و همچنین سالهای طولانی تحریم و شوک های اقتصادی ناشی از تحولات جهانی، منطقه ای و ملی همواره اتکاء به ظرفیت های درونی و توان ملی و مردمی داخل توانسته شرایط را به نفع کشور و ملت تغییر دهد. هر وقت چشم امید به غیر دوخته شده نه تنها مشکل حل نشده، بلکه مکر و حیله دشمنان خارجی شرایط را برای مردم سخت تر کرده است که نمونه اخیر آن در بحث مذاکرات هسته ای بود که این موضوع دولت فعلی را با چالش و شکست راهبردی اعتماد به غرب مواجه کرده است. عدم توجه به توان داخلی در عرصه های مختلف و تنبلی و کسلی در اداره کشور به همراه گره زدن امور اساسی مردم بخصوص مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی به بازی های فریبنده نظام سلطه بین الملل مبتنی بر همگرایی با نظام غرب خطای راهبردی بوده که رکود بی سابقه، بیکاری، خوابیدن چرخه تولید و در نهایت سختی گذران زندگی و معیشت عموم مردم و به ویژه محرومین جامعه و ناامیدی از دولت مستقر را صد چندان کرده است.
وقوع فساد و برداشت های به ناحق تحت عناوین حقوق و وام های نجومی و غیره آسیب جدی به دولت و نظام و اعتماد عمومی زده است. متاسفانه خروج از اندیشه استقلال طلبی امام راحل توسط برخی از دولتمردان و مسئولین صدمات بزرگی به پیکره نظام جمهوری اسلامی وارد کرده است و با عزم ملی و توجه به بایسته های اصولی و اساسی و انقلابی دراین مقطع حساس می توان علیه فساد و کم کاری ها و تنبلی های دولت پیر و خسته که به توان داخلی از جمله در قالب اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید داخلی و توجه جدی به ظرفیت های داخلی مردم و به ویژه دانشمندان و جوانان پر تلاش بی اعتناء بوده است، مقتدرانه پاسخ روشن و مناسبی داد.
3- تزلزل بیش از پیش نظام لیبرال سرمایه داری غرب به سرکردگی آمریکا و در مقابل اقتدار حاکمیت جمهوری اسلامی و موفقیت های مختلف جریان های واگرا با غرب در جبهه مقاومت، سراسیمگی مضاعفی را در جبهه دشمن ایجاد کرده است. دشمن همواره در صدد کمک به جریان همگرای خود در داخل نظام است و بر این اساس از القائات آشکار و پنهان خود برای تقویت این همگرایی و ایجاد خطا در ذهن مردم بهره میبرد، به عنوان مثال، حمله موشکی به سوریه توسط آمریکا و ایجاد فرصت برای تروریست های تکفیری را میتوان نمونه ای از القای دو قطبی جنگ و صلح و ایجاد خطا در ذهن مردم برشمرد، بر این اساس بر هر فرد، گروه، تشکل و جریانی که در داخل نظام وارد فضای رقابت انقلابی میشود فرض است که ضمن تبری از نظام سلطه و همگرا با غرب، از بازی در زمین رقابت ناسالم و نامشروع که توسط دشمن طراحی شده و هدفی جز فریب و ظلم و ستم در حق مردم را ندارد، احتراز نمایند.
4- مردم سالاری دینی یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. حضور هدفمند و با شکوه مردم در تمامی انتخابات ها با هر نتیجه فی نفسه بیعت مجدد مردم با نظام اسلامی و تقویت قدرت بازدارندگی آن است. مشارکت حداکثری ملت فهیم ولایتمدار در انتخابات، نمادی از وحدت ملی ورمز ماندگاری انقلاب و نظام اسلامی و البته موجب عصبانیت، کینه توزی و خشونت گرایی دشمنان خارجی و وابستگان و وادادگان داخلی آنهاست.
5- همانطور که رهبر فرزانه انقلاب فرمودند: "مردم باید به فکر شناخت اصلح باشند؛ چون امر کوچکی نیست. مسأله انتخابات، مسأله سپردن سرنوشت بخش عمده امکانات کشور به یک نفر و یک مجموعه است. سرنوشت مسائل اقتصادی، مسائل فرهنگی، روابط خارجی و مسائل گوناگون دیگر تا حدود زیادی به این قضیه وابسته است." بنابراین عموم جریانات، تشکل ها و گروه های انقلابی و حزب اللهی که می خواهند در این زمینه به تلکیف دینی و سیاسی خود عمل کنند بایستی به دنبال سازو کاری باشند که به مردم در شناخت نامزد اصلح در راستای تصدی این مسئولیت مهم و خطیر کمک نماید. در این زمینه جبهه پایداری انقلاب اسلامی ضمن دعا و آرزوی موفقیت برای همه تشکل های انقلابی و کسانی که با نیت کمک به تشخیص اصلح فعالیت می کنند با توکل به خدا و استمداد از حضرات معصومین علیهم اسلام و الهام از منویات حضرت امام(ره) و با عنایت به شاخصه های مورد تاکید مقام معظم رهبری در انتخابات مختلف، و با تمرکز راهبردی بر حل مسائل اساسی مردم و نظام در شرایط کنونی، به تکلیف و رسالت انقلابی خود در این زمینه عمل نموده و به امت آزاده و شهید پرور عرضه می دارد که باید با بهره گیری از شاخص ها و موازین صریح و شفاف حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری به دنبال انتخاب نامزد اصلح رفته و ولایتمدارترین، مردمی ترین و انقلابی ترین گزینه را از بین گزینه های موجود بر گزیند.
بدیهی است ویژگی هایی همچون تدین، انقلابی بودن، کارآمدی، استکبارستیزی، عدالت محوری، باور به توانمندی های داخلی، پاکدستی، صداقت، اخلاص، ساده زیستی، مردمی بودن و ارتباط با آحاد جامعه، توجه به توصیه نخبگان، قانون مداری، عقلانیت، شجاعت و قاطعیت در دفاع از حقوق ملت، پرکار بودن، برخورداری از روحیه جهادی و فساد ستیزی، اهم شاخص های مورد نظر حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری برای اداره کشور می باشند که باید در انتخاب نامزد اصلح، آنها را لحاظ کرد.
6- با نزدیک شدن به ایام انتخابات، موضوع وحدت بر اساس شاخصه های گفتمان انقلاب اسلامی پررنگ تر از گذشته شده است.
تلاش های مجدانه نیروهای انقلابی و اصولگرا در زمینه وحدت گفتمانی و مبتی بر اصول و ارزش ها، از ضروریات برهه کنونی بوده و کارآمدی و اثرگذاری این تلاش در صورتیکه مبتنی بر آموزه های اصیل انقلاب اسلامی باشد بر همگان عیان خواهد شد.
در عین حال، اگر کسانی به دنبال سهم خواهی و تبدیل ساز و کار وحدت به فرآیندی به مثابه شرکت سهامی قدرت باشند بیش از هرکسی تیشه به ریشه وحدت زده و این موضوع می تواند شرایط فراروی انتخابات برای جامعه انقلابی را مبهم و غبارآلود نماید.
7- از جمله تهدیداتی که اکنون متوجه فضای انتخابات در کشور شده است، حضور جریاناتی با التقاط گفتمانی است برخی از آنها همانند گفتمان دولت فعلی است که این نوع تفکرشان موجب شده دولت بجای استفاده از توانایی های داخلی کشور جهت حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، با عمل به الگو های وارداتی و التقاطی، در جهت جلب رضایت کدخدا باشند وبرخی دیگر هم بدنبال چند پاره نمودن جامعه و ایجاد تشتت و تفرقه در صفوف مردم هستند و ما هردوی این جریانات را همانند جریانات فتنه و انحراف، بمثابه دو لبه ی یک قیچی می دانیم.
عدم توجه به توصیه داهیانه رهبر معظم انقلاب به برخی کاندیداها و تحذیر آنان از ورود به فضای انتخاباتی در همین چارچوب قابل ارزیابی است چرا که آنها با سیاسی کاری تلاش دارند افکار عمومی را دچار سردرگمی و التهاب و تفرقه نمایند. جبهه پایداری ضمن مخالفت صریح با اینگونه اقدامات، از این افراد می خواهد که تا دیر نشده توصیه رهبری انقلاب را نصب العین خود قرار داده و همچون ملت شریف و ولایتمدار ایران، با عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری، خود را تحت خیمه ولایت قرار دهند که در غیر این صورت دچار خسران مبین در دنیا و آخرت خواهند شد.
8- بفضل الهی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در بیانیه های بعدی نتایج بررسی ها و پیشنهادات خود را در مورد نامزد اصلح به پیشگاه ملت شریف ایران تقدیم خواهد نمود تا انشاء الله با تصمیمی بزرگ و رأیی انقلابی، تشکیل دولتی متعهد، مردمی، کارآمد، خدمتگزار و انقلابی را رقم زنند.