سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تشکل غدیر
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
  تشکل سیاسی اسلامی غدیر[9]
 

تشکل سیاسی اسلامی غدیر تشکلی دانشجویی است که در سال 1379 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان تاسیس گردیده است.

    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 249
بازدید دیروز : 140
کل بازدید : 250648
کل یادداشتها ها : 605

نوشته شده در تاریخ 94/6/12 ساعت 6:51 ع توسط تشکل سیاسی اسلامی غدیر


دو سناتور دیگر دموکرات در سنای آمریکا روز سه شنبه اعلام کردند از توافق هسته ای با ایران حمایت می کنند.حمایت دو سناتور دموکرات دیگر از توافق هسته ای

به گزارش عصر ایران به نقل از نیویورک تایمز سناتورها " باب کیسی" از ایالت پنسیلوانیا و " کریس کُنز" از ایالت دلاوِیر اعلام کردند از توافق هسته ای با ایران حمایت می کنند.

سناتور کیسی بیانیه ای 17 صفحه ای در  این باره منتشر کرده است که تنها یک و نیم صفحه آن پی نوشت است. او در مصاحبه ای پس از صدور بیانیه اعلام حمایتش از توافق هسته ای گفت که او هنوز تردید هایی جدی درباره آینده این توافق دارد اما به این جمع بندی رسیده است که این توافق در مجموع به نفع امنیت ملی آمریکا است.

سناتور کُنز نیز در روز سه شنبه و در سخنرانی خود در دانشگاه دلاوِیر گفت او صبح سه شنبه و پیش از اعلام حمایت رسمی از توافق هسته ای،نامه ای شخصی از باراک اوباما به دستش رسیده است که در آن پاسخ برخی نگرانی ها و دغدغه هایش از توافق هسته ای با ایران داده شده است.

باربارا میکولسکی سناتور اهل ایالت بالتیمور سی و چهارمین سناتوری است که روز چهارشنبه حمایت خود از توافق هسته‌ای را اعلام کرد.
سناتور باربارا میکولسکی به عنوان سی و چهارمین سناتور روز چهارشنبه در بیانیه‌ای حمایت خود را از برنامه جامع اقدام مشترک اعلام کرد.
به این ترتیب با اعلام حمایت سی و چهارمین سناتور از برجام، باراک اوباما آرا کافی برای اجرای برنامه جامع اقدام مشترک را دریافت کرد. 

با اعلام حمایت این4 سناتور تعداد حامیان دموکرات توافق هسته ای با ایران در سنا به 34 نفر رسید.

باربارا میکولسکی سناتوری که با اعلام رای مثبت خود به توافق هسته ای پیروزی اوباما در کشاکش سیاسی با جمهوریخواهان کنگره را تضمین کرد

حمایت 34 مین سناتور آمریکایی از برجام/ تایید توافق هسته ای در آمریکا تضمین شد
حمایت سناتور کُنز از توافق هسته ای به دلیل اعلام مخالفت های پیشین او با برخی از مفاد توافق هسته ای اهمیت زیادی دارد و این گمان می رود که اعلام حمایت او راه را برای دیگر سناتورهایی که هنوز اعلام موضع نکرده اند باز کند.
همزمان در مجلس نمایندگان آمریکا نیز چهار نماینده دموکرات از روز دوشنبه از توافق هسته ای اعلام حمایت کردند که در میان حمایت "پااتریک مورفی" نماینده دموکرات ایالت فلوریدا ،"آدام اسمیت" نماینده دموکرات واشنگتن و " حکیم جفریس" نماینده دموکرات از ایالت نیویورک که با لابی های حامی اسراییل رابطه ای نزدیک دارد،مهم تر بودند.


مورفی که این اقدام را سخت ترین تصمیم دوران نمایندگی اش دانسته است در بیانیه خود گفته است: "من پس از بررسی زیاد نظر سناتور نلسون را پذیرفتم و بر این باورم که توافق هسته‌ای به دست آمده، بهترین گزینه است."  

گفتنی است  بیل نلسون که از سال 2001  سناتور ایالت فلوریدا است نخستین سناتور این ایالت بود که از توافق هسته ای با ایران اعلام حمایت کرد.

 نیویورک تایمز می نویسد با وجود ادامه مخالفت های جمهوریخواهان با توافق هسته ای، اما در محافل سیاسی این حزب آمریکا این موضوع مورد بحث است که در صورت رد توافق هسته ای با ایران، موضع آمریکا در قبال هم پیمانان این کشور در گروه 1+5 تضعیف خواهد شد و سایر کشورهای عضو گروه 1+5 از آمریکا جدا خواهند شد.

بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی دموکرات های کنگره با کسب حمایت 34 سناتور از توافق هسته ای احتمالا به دنبال جلب نظر دیگر سناتورهای دموکرات خواهند بود تا بتوانند با کسب رای 41 تن از آنان حتی اجازه ندهند رای گری رد این توافق در سنا از سوی جمهوریخواهان انجام شود تا کار حتی به استفاده از حق وتوی اوباما نکشد.

اگر غالب دموکرات های کنگره از توافق حمایت کنند، می توانند با " آبستراکسیون" مانع رای گیری جمهوریخواهان شوند.

تا کنون هیچ عضو جمهوریخواه کنگره از توافق هسته ای با ایران اعلام حمایت نکرده است و تنها دو سناتور دموکرات ( چاک شامر و رابرت منندز) با توافق هسته ای اعلام مخالفت علنی کرده اند.

اتهام دریافت رشوه سناتورهای دموکرات از ایران

همزمان با تقویت موضع دموکرات ها در حمایت از توافق هسته ای، برخی وب سایت های وابسته به لابی اسراییلی و محافظه کاران تندرو در آمریکا برخی سناتورهای دموکرات را به دریافت رشوه از ایران برای رای مثبت به توافق هسته ای متهم کرده اند.

این سایت ها مدعی شده اند سناتورها "اد مارکی"، " ال فرانکن " و "جین شاهین" برای موافقت با توافق هسته ای از ایران رشوه گرفته اند.

این وب سایت ها تلاش دارند فضای سیاسی و رسانه ای آمریکا را به سمتی سوق دهند که اعضای دموکرات کنگره که هنوز رای و نظر خود را درباره توافق اعلام نکرده اند، در صورت اعلام موافقت خود با توافق هسته ای در مظان اتهام دریافت رشوه از ایران قرار بگیرند.








طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ