تشکل سیاسی اسلامی غدیر تشکلی دانشجویی است که در سال 1379 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان تاسیس گردیده است.
بازدید امروز : 22
بازدید دیروز : 25
کل بازدید : 250112
کل یادداشتها ها : 605
نماینده مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در مجلس شورای اسلامی گفت: دستهای مرموزی در پی رو در روی هم قراردادن سران نظام است و گروهی فتنه گر و افراطی با انگ زدن و اتهام به شخصیت های نظام در پی ایجاد و استمرار تنش در کشور هستند. | |
حجت الاسلام علی عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب ادامه داد: افرادی که از توانایی و کارآمدی برخوردار نیستند به دروغ و افترا متوسل می شوند و با رور در رو قرار دادن سران نظام به دنبال پوشاندن ضعفهای خود هستند. وی با محکوم کردن فضاسازی علیه شخصیتهای نظام و افرادی همچون آیت الله جوادی آملی، هاشمی رفسنجانی، ناطق نوری و ... خاطرنشان کرد: این افراد از سرمایه های ملی هستند. نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره فضای تهمت و افترا در کشور تصریح کرد: تهمت زدن و ایجاد فضای التهاب در کشور یکی از نمادهای بارز فتنه است که برخی فتنه گران داخلی با برخورداری از قدرت و استفاده از نفوذ خود در برخی برنامه های صدا و سیما و برخی رسانه ها و مراکز مختلف موجب ایجاد این فضا در کشور می شوند. وی اظهارداشت: چرا کسانی با پنهان شدن پشت مقام معظم رهبری دائما به صورتی مرموزانه به شخصیتهای نظام توهین می کنند؟ آنان چه سودی از قرار دادن افراد نظام در مقابل هم می برند؟ عسگری با مطرح کردن این سئوال که آیا قرار گرفتن هاشمی رفسنجانی در کنار رهبری و مردم یک امر عاقلانه نیست؟ افزود: اگر التهاب و فضاسازی افراطی این افراد در کشور ادامه داشته باشد دیگر سنگ روی سنگ بند نمی شود. وی ادامه داد: وقتی افراد دلسوز و مهم نظام را خائن و مخالف ولایت معرفی می کنیم، نقش حساس و مسئولیت آنان در نظام جمهوری اسلامی چه می شود؟ نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این اقدامات افراطی در کشور فرصتی برای بدخواهان نظام ایجاد می کند افزود: پس از وقایع اخیر یکی از بدخواهان و مشروطه خواهان در خارج از کشور گفته است ما که 30 سال است که می گوییم شخصیت های مهم نظام جمهوری اسلامی دزد هستند ، حال این حرف را مسئولان اجرایی تان نیز می گویند! وی بازخورد تخریبی وقایع اخیر در افکار عمومی را بسیار بد و مخرب برای نظام جمهوری اسلامی خواند. |
متن پیام رئیس جمهور به این شرح است: ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله أمواتاَ بل أحیاء عند ربهم یرزقون
دست جنایتکار دشمنان اسلام و زخم خوردگان از وحدت پر برکت ایران اسلامی بار دیگر از آستین منافقین کوردل بیرون آمد و جنایات دیگری در سرزمین لاله های خونین ایران، کردستان عزیز رقم زد.
بدینوسیله شهادت نماینده محترم مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری«ماموستا حاج شیخ محمد شیخ الاسلام» که عمر با برکتش را در راه ترویج احکام دین مبین اسلام و در مسیر تعلیم اخلاق کریمه و احکام نورانی و اعتلای کلمه الله و استقرار نظام اسلامی سپری نمود و دشمن خون ریز و جنایت پیشه را از دستیابی به اهداف شوم خود ناکام گذاشت و نیز شهادت شهید عزیز «ماموستا ملا برهان عالی» را که مردم شریف،مومن و خداجوی سنندج سالها از برکت انفاس طیبه او با آیین و احکام دین مبین اسلام مأنوس می شدند ،به پیشگاه مقام معظم رهبری ،ملت شریف ایران به ویژه مردم مؤمن ،مسلمان و سرافراز استان کردستان تسلیت عرض می نمایم.
به یقین این تحرکات مذبوحانه نه تنها در عزم و اراده راسخ ملت متحد ایران برای پیشرفت و عدالت و نیل به احکام عالیه اسلام خللی وارد نخواهد کرد بلکه باروری و تنومندی درخت انقلاب اسلامی را شتاب خواهد بخشید.
دشمنان انقلاب بدانند و مردم شریف و غیور کردستان مطمئن باشند که دستان پر توان فرزندان این سرزمین در اسرع وقت عوامل این جنایات فجیع را شناسایی و معرفی خواهند نمود.
دولت جمهوری اسلامی ایران ضمن تسلیت و تبریک شهادت این دو شهید والا مقام به منظور ابراز همدردی با مردم شریف کردستان روزهای جمعه و شنبه را عزای عمومی اعلام می کند و معاون اول رئیس جمهور در رأس هیأتی مأموریت می یابند تا با حضور در جمع مردم کردستان مراتب هم دردی اینجانب و اعضای دولت را ابلاغ نماید.
از درگاه خداوند علو درجات و مقام قرب الهی را برای آن دو شهید عزیز خواستارم.
در حالی که علی اکبر جوانفکر، مشاور رسانهای رئیسجمهور، از علنی شدن دو پیام مشورتی از رهبری در یک ماه اخیر به شدت از معاونان اول و دوم مجلس انتقاد کرده بود، رئیسجمهور نیز در کنفرانس مطبوعاتی خود، رأی اعتماد به کابینه را بیارتباط با پیام مشورتی رهبری دانست.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، جوانفکر که در ماجرای برکناری مشایی، از آغاز وجود نامه رهبر انقلاب مبنی بر برکناری مشائی از معاونت اولی رئیسجمهور را انکار میکرد، پس از انتشار این پیام توسط حجتالاسلام ابوترابی، معاون اول مجلس به شدت از او انتقاد کرد. جوانفکر همچنین پس از گرفتن رأی اعتماد کابینه نیز باهنر را هدف حملات خود قرار داد که چرا پیام مشورتی شفاهی رهبری به مجلس را در توصیه مجلس به همراهی با کابینه را علنی کرده است.
اما چرا آقای جوانفکر نگران علنی شدن این دو پیام است؟ آیا درباره نامه برکناری مشایی غیر از این بود که خود آقای جوانفکر وجود آن نامه را انکار میکرد؟ تا جایی که بیم آن میرفت نامه رهبر انقلاب روی زمین بماند. شاید مشاور رسانهای رئیسجمهور تصور میکند، علنی شدن نظر رهبر انقلاب درباره آقای مشائی تضعیف رئیسجمهور باشد، اما آیا عمل نکردن به توصیه رهبری و خیر خواهان نظام، تضعیف نظام به طریق اولی نخواهد بود؟
بنابر این گزارش، در مورد اخیر هم آقای لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، علنی شدن پیام شفاهی و عمل به آن توسط نمایندگان مجلس را افتخار مجلس میداند؛ اما چگونه است که آقای جوانفکر نمیخواهد پیام شفاهی را که مجلس آن را افتخار خود دانسته، آشکارا شود؟ آیا وی نگران تضعیف کابینه به واسطه پیام مشورتی رهبری است؟ یا اینکه وزرا تأیید رهبری را داشته باشند، کم تأییدی است؟ البته آقای جوانفکر باید بداند که حمایت رهبری از کابینه پیشنهادی مسبوق به سابقه است و این نخستین باری نیست که رهبری در پیامی مشورتی از مجلس میخواهد به کابینه پیشنهادی رأی اعتماد بدهد.
این گزارش میافزاید: رهبری در زمان ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی نیز این حمایت را انجام داده بود. حال به نظر مشاور مطبوعاتی رئیسجمهور، چه موضوعی برای پنهان کردن باید باشد؟ نه تنها عیبی بر این علنی شدن پیام وارد نیست، بلکه این پیام محک خوبی بود برای سنجیدن عیار ولایتمداری دولت و مجلس.