سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تشکل غدیر
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
  تشکل سیاسی اسلامی غدیر[9]
 

تشکل سیاسی اسلامی غدیر تشکلی دانشجویی است که در سال 1379 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان تاسیس گردیده است.

    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 26
بازدید دیروز : 16
کل بازدید : 247439
کل یادداشتها ها : 605

< 1 2 3 >
نوشته شده در تاریخ 88/3/2 ساعت 1:47 ع توسط تشکل سیاسی اسلامی غدیر


یکی از اعضای دفتر مرجع فقید عالی‌قدر "آیت‌الله العظمی بهجت" از تکذیب اخبار منتشره توسط خبرگزاری فارس و سایت‌های حامی دولت درباره حمایت ایشان از آقای احمدی‌نژاد خبر داد.

قلم‌نیوز: آقای اکبری یکی از اعضای دفتر و نزدیکان آیت‌الله العظمی بهجت با اشاره به این که دفتر این مرجع بزرگ و فقید تقلید در حال آماده‌کردن تکذیبیه اخبار منتشره از سوی خبرگزاری فارس است به خبرنگار ما گفت: آیت‌الله بهجت رحمته‌الله‌علیه در طول زندگی باعزت‌شان از هیچ‌کس (مسئولان سیاسی) حمایت نکردند بلکه آنها را نصحیت و موعظه می‌کردند.

او با اشاره به اخبار منتشره مبنی بر حمایت آیت‌الله بهجت از عملکرد احمدی‌نژاد توضیح داد: این مساله نه در قالب حمایت بود و نه مخالفت! ما خبر خبرگزاری فارس را مبنی بر سخنان آیت‌الله العظمی بهجت درباره دولت تکذیب کردیم. ایشان درباره مسئولین نظر خاصی نداشتند.

این در حالی است که امروز خبرگزاری فارس و سلسله سایت‌های دولتی به نقل از غلامحسین الهام اعلام کرده‌اند: آیت‌الله بهجت جلسه احمدی‌نژاد در سازمان ملل را اعتلای اسلام می‌دانست. همچنین ایشان در دیدار با رییس دولت نهم که مدت زیادی هم به طول انجامید برای احمدی‌نژاد دعا کردند که خداوند بر حسن حال شما بیفزاید. طبق اعلام این رسانه‌ها رییس‌جمهور حداقل سه بار با مرحوم آیت‌الله بهجت دیدار داشته است که آخرین این دیدار در سال 1386 بود!

این اخبار را رسانه‌های حامی احمدی‌نژاد در حالی چند روز بعد از رحلت حضرت آیت‌الله بهجت منتشر کرده‌اند که پیش‌تر بسیاری از بزرگان نظام و سران احزاب تاکید کرده بودند رسانه‌ها بایستی در تبلیغ یا حمایت‌شان نسبت به یک نامزد انتخاباتی، اخلاق را رعایت کنند.



  



نوشته شده در تاریخ 88/3/2 ساعت 1:38 ع توسط تشکل سیاسی اسلامی غدیر


 سید مجتبی هاشمی ثمره گفت: «در برنامه جریان مردم تا حد زیادی معترض هستند و این برنامه یک برنامه ایجاد هجمه به عملکرد دولت آقای احمدی نژاد است».

سید مجتبی هاشمی ثمره ظهر امروز در جمع خبرنگاران اصفهانی در پاسخ به سئوال خبرنگاری در خصوص عمکلرد صدا و سیما و برنامه جریان اظهار داشت: «صدا و سیما یک رسانه ملی است و تا حد ممکن باید انصاف و عدالت را رعایت کند و اقتضای عدالت و انصاف این است که برنامه‌ها به طور کامل بی‌طرف اجرا شود».
 
وی افزود: «در برنامه جریان مردم تا حد زیادی معترض هستند و این برنامه یک برنامه ایجاد هجمه به عملکرد دولت آقای احمدی نژاد است». 

هاشمی ثمره با اشاره به اینکه دولت نهم نقطا مثبت بسیاری داشته است،‌ تصریح کرد: «دولت نهم درست در همان نقاط مثبت مورد هجمه واقع می‌شود که از نمونه‌های آن سفر‌های استانی و‌ متوازن توزیع شدن سهام‌ها‌ است».
 
رئیس ستاد هماهنگی حمایت‌های مردمی‌ احمدی‌نژاد با تاکید بر اینکه خاطرنشان کرد: «آشنایی مردم با حقوق خودشان از دستاورد‌های سفر‌های استانی است».
 
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر تبلیغات منفی، ایجاد شبهات و ایجاد تهمت‌ توسط برخی از کاندیدا‌ها تصریح کرد: «احمدی‌نژاد حتی در زمانی که در شهرداری تهران بودند، از آنجا حقوق نمی‌گرفتند و غذای خودشان را هم از منزل می‌بردند و کسانی که شبهه در بحث‌های مالی شهرداری وارد می‌کنند، باید بدانند که شهرداری زیر نظر شورای شهر است و ما با قاطعیت می‌گوییم این شبهات دروغ‌هایی بزرگ بر ضد‌ احمدی‌نژاد است».
 
هاشمی‌ثمره در خصوص برخی شبهات در خصوص درآمد‌های نفتی افزود: «اینها یک روز می‌گویند 270 میلیارد و ‌روز دیگر 300 میلیارد و مداوم آمار‌های غلطی را اعلام می‌کنند و این در حالی‌ست که آمار تمام‌ سرمایه‌گذاری‌ها به صورت شفاف موجود است که 110 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در بخش‌های عمرانی و پتروشیمی اتفاق افتاده، 30 میلیارد دلار به صورت وام در اختیار صنعتگران قرار گرفته و مبالغ زیادی از این پول به عنوان پشتوانه ملت در حساب‌های بانک مرکزی در بانک‌های اقصی نقاط دنیا پس‌انداز شده است».
 
وی افزود: «آنها آمار خیلی دقیق را می‌خواهند عمومی اعلام شود که دقیقا دشمن هم همین را می‌خواهد». 

هاشمی ثمره خاطرنشان کرد: «نهاد‌های بسیاری بر روی این پول نظارت دارند و حالا این سئوال نیز مطرح می‌شود که صد‌ها میلیارد دلار که در دولت‌های قبل تحویل عده خاصی می‌شد و این عده این پول را باز نمی‌گردانند چه شد و یا موسساتی که 100 میلیارد تومان برداشتند، آن چه شد و جا دارد آنها در مرحله نخست بیایند و به این سئوال‌ها پاسخ دهند». 

وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه برخی می‌گویند انتخابات سالم برگزار نمی‌شود،‌ افزود: «این عده حتی قبل از انتخابات زمزمه تقلب در انتخابات را مدام تکرار می‌کنند و این یک شیوه کهنه دائمی است که این آقایان دارند».
کد مطلب : 89311


  



نوشته شده در تاریخ 88/3/2 ساعت 1:35 ع توسط تشکل سیاسی اسلامی غدیر


مهدی کروبی با بیان اینکه مخالف کنار رفتن سایر کاندیداها هستم، افزود: «معتقدم این افراد باید بمانند و فعالیت‌های‌شان را انجام دهند تا فضای انتخابات گرم‌تر شود».

به گزارش گروه سیاسی آفتاب، دبیرکل حزب اعتماد ملی در گفتگویی با ایلنا و ایسنا، با اعتقاد بر اینکه کناره گیری هریک از کاندیداها چه موسوی باشد و چه رضایی یا احمدی‌نژاد، مجموعه‌ای از رای دهندگان نیز از عرصه کنار خواهند رفت، ادامه داد: «این‌طور نیست که اگر کسی کنار برود رای او به سبد دیگری بریزد، همین خیال‌ها را کردیم که این بر سرمان آمده است. من حتی به این مساله فکر می‌کنم که آقای اعلمی که دو دوره در مجلس بود و یک چهره‌ سیاسی باسابقه و جانباز بود اگر تائید می‌شد چه ضرری می‌کردیم؟ پس من با کنار رفتن هر کاندیدایی مخالف هستم». 

مهدی کروبی در مورد اجماع اصلاح‌طلبان و کنار رفتن یکی از کاندیداهای اصلاح‌طلب در مراحل آخر انتخابات نیز گفت: «این مساله کذب محض و جنگ روانی است و چنین چیزی وجود ندارد». 

کروبی همچنین در پاسخ به سوالی که به سخنرانی وی در دانشگاه آزاد نجف‌آباد اصفهان اشاره داشت، گفت: «من هرچه تلاش کردم جلسه آرام شود، نشد. مطمئنم که دو راه بیشتر نداشتم؛ یا این‌که تندی کنم و جلسه را آرام کنم و یا جلسه را ترک کنم. همان‌طور که می‌دانید اهل ترک جلسه نیستم و معتقدم اگر حادثه‌ای هم در جلسه‌ای اتفاق بیفتد و سر من را بشکنند باید سرم را پانسمان کنم و به جلسه برگردم اما عده‌ای به دنبال این بودند که من جلسه را ترک کنم و رسما نمی‌گذاشتند که جلسه را اداره کنم. باید تحمل کنیم و اجازه دهیم دوستان بحث‌های‌شان را انجام دهند، تاکید هم دارم که طرفداران من در جلسات دیگر نروند و اجازه دهند هرکس بتواند جلسه‌اش را اداره کند. اگر هم کسی به جلسه‌ ما آمد می‌توانند سوال‌های تیغ‌دار بپرسند اما جلسه را بر هم نزنند؛ چراکه این به نفع هیچ کدام از ما نیست». 

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در پاسخ به اینکه تدوین بیانیه اخلاق انتخاباتی توسط وی و میرحسین موسوی به کجا رسید؟ گفت: «از دوستان بپرسید که این مساله را به کجا رساندند. به هر حال حوادثی پیش آمد که ممکن بود رقبا از آن سوءاستفاده کنند». 

وی درباره نامه‌اش به رییس صداوسیما نیز گفت: «ما روابط حسنه‌ای با آقای ضرغامی داریم و با ایشان دوست هستیم؛ ایشان هم ظاهرا گفته پس از انتخابات جواب ما را می‌دهد. امروز هم ما برنامه‌ تلویزیونی در صداوسیما داشتیم که برنامه بسیار خوبی بود».

  



نوشته شده در تاریخ 88/3/2 ساعت 1:19 ع توسط تشکل سیاسی اسلامی غدیر


افرادی هستند که فکر می‌کنند چون فقیه جامع‌الشرایطی در راس امور است، حکومت اسلامی شکل گرفته است. همان فقیه در قانون اساسی ما با اراده مردم منصوب شده است. بدون حضور مردم آن فقیه چه کار می‌تواند انجام دهد. ولی فقیه هم اگر آرای مردم را نداشته باشد، نخواهد بود.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم شرکت گسترده مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار کرد: «بالاخره یک رای هم یک رای است و مجموعه آرا سرمایه عظیمی است که مایه اعتبار و عظمت نظام ما می‌شود و این شاخصی مهم در جهان است. ما این مسئله را کم نگیریم. رای دادن هیچ هزینه و ضرری هم ندارد مگر برای کسی که دشمن انقلاب است و کسانی که کشور و انقلاب را دوست دارند باید بیایند و اگر این صحنه با عظمت باشد، دشمنان داخلی و خارجی ما مایوس می‌شوند».

به گزارش گروه سیاسی آفتاب، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران اشاره مقام معظم رهبری به مسئله انتخابات را مورد تاکید قرار داد و گفت: «مجموعه آرای مردم در انتخابات‌های مختلف سرمایه عظیمی است که موجب عظمت کشور ما می‌شود».

وی اضافه کرد: «همه آن‌هایی که کشور و انقلاب خود را دوست دارند، اگر به صحنه بیایند و انتخابات با عظمت برگزار شود دشمنان داخلی و خارجی ما مایوس خواهند شد. اگر مردم به طور گسترده در انتخابات شرکت کنند، هر دولتی را که روی کار بیاورند، آن دولت با پشتیبانی همین مردم می‌تواند بهتر عمل کند و مردم نیز کارشکنی نمی‌کنند، به دستورهای دولت عمل و از اقدامات آن دفاع می‌کنند».

رییس مجلس خبرگان رهبری با بیان این که از لحاظ شرعی نیز بدون حضور و اراده مردم حکومت اسلامی محقق نخواهد شد گفت: «افرادی هستند که فکر می‌کنند چون فقیه جامع‌الشرایطی در راس امور است، حکومت اسلامی شکل گرفته است. همان فقیه در قانون اساسی ما با اراده مردم منصوب شده است. بدون حضور مردم آن فقیه چه کار می‌تواند انجام دهد. ولی فقیه هم اگر آرای مردم را نداشته باشد، نخواهد بود».

هاشمی رفسنجانی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر حضور گسترده مردم در سفر اخیرشان به استان کردستان اظهار کرد: «ایشان مدت‌ها است بر روی کلیات
آن چه مایه تاسف است این است که عده‌ای که وفادار به انقلاب هستند به دلیل برخی گله‌ها و مشکلات در انتخابات شرکت نمی‌کنند که این نه عقلا، نه شرعا و نه منطقا به نفع هیچ کس نیست به واقع افرادی که ضد انقلاب نیستند چه نفعی از نیامدن در این صحنه می‌برند؟
انتخابات حرفهای مهمی را از جایگاه رهبری بیان می‌کنند. ایشان انتظار دارند مردم با ابهت و پرشور در انتخابات شرکت کنند. من فکر می‌کنم برروی این مساله در کشور نیز اجماعی وجود دارد مبنی بر این که به مصلحت نظام است که انتخابات پرشور و با ابهت باشد».

وی خاطرنشان کرد: «ممکن است انتظار شرکت همه در انتخابات محقق نشود؛ چرا که از اول انقلاب ضد انقلابی بوده‌اند که انتخابات را تحریم کرده‌اند. ما قبول داریم عده‌ای به هر دلیل از شرکت مردم در انتخابات ناراحتند، ولی تعداد این عده کم است. آن چه مایه تاسف است این است که عده‌ای که وفادار به انقلاب هستند به دلیل برخی گله‌ها و مشکلات در انتخابات شرکت نمی‌کنند که این نه عقلا، نه شرعا و نه منطقا به نفع هیچ کس نیست به واقع افرادی که ضد انقلاب نیستند چه نفعی از نیامدن در این صحنه می‌برند؟».

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر این که پایه انقلاب اسلامی، استحکام و اعتبار نظام و منافع فرد فرد ما در این است که به طور گسترده در انتخابات شرکت کنیم، افزود: «با توجه به نامزدهایی که تا کنون تایید صلاحیت شده‌اند به نظر می رسد که میدان رقابت وجود دارد و همه سلیقه‌ها به طور مطلق یا نسبی فردی را دارند که بخواهند به او رای بدهند».

هاشمی رفسنجانی در ادامه گفت: «فردای آن روزی که اعلام کنیم درصد بالاتر از 70 یا 80 درصد در انتخابات شرکت کرده‌اند، نظام ما چند پله در دنیا معتبرتر خواهد شد و دشمنان ما که با حسادت به دنبال فاصله انداختن بین مردم و مسوولان هستند با دیدن این آرای بالا تحقیقا خاکستر یاس بر سرشان ریخته خواهد شد».

رییس مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این که یکی از لوازم جذب اعتماد مردم برای حضور این است که مقید به اجرای قانون باشیم تصریح کرد: «در حال حاضر قانون انتخاباتی در کشور داریم که البته ممکن است عیوبی داشته باشد و برخی نپسندند، ولی این قانون واجب‌الرعایه است. بهترین کار این است که نامزدها و طرفداران آنها و هم‌چنین تشکل‌های مختلف در حدود قانون تبلیغات خود را انجام دهند».

وی با تاکید بر ایفای نقش بی‌طرفی از سوی صدا و سیما گفت: «صدا و سیما به عنوان یک رسانه ملی که اعتبار آن با رضایت مردم به دست می‌آید، از این به بعد و در روزهای باقی‌مانده باید سعی کند منصفانه و بدون جانبداری از هیچ کس و با رعایت قانون طوری عمل کند که مردم مطمئن باشند که دیگر تبلیغاتی که در خصوص جانبداری یا تغییر آرا وجود دارد، اتفاق نمی افتد و به هر حال انشاءالله اعتماد جدیدی در جامعه خلق خواهد شد.».

هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنانش به سفر اخیر مقام معظم رهبری به کردستان اشاره کرد و افزود: «سفر مقام معظم رهبری به کردستان آثار بسیار پربرکتی برای ایران و جهان اسلام خواهد داشت. باید از مردم کردستان نیز تشکر کنیم که سنگ تمام گذاشتند و آن طور که شایسته مقام معظم رهبری بود از ایشان استقبال کردند. این دلیل خوبی است برای این که ثابت شود مردم کردستان علی‌رغم بمباران‌های منفی علیه آنها هنوز اصالت
فردای آن روزی که اعلام کنیم درصد بالاتر از 70 یا 80 درصد در انتخابات شرکت کرده‌اند، نظام ما چند پله در دنیا معتبرتر خواهد شد
خود را حفظ کرده‌اند».

وی هم‌چنین با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر وحدت بین نیروهای داخلی و نیز میان شیعه و سنی در سخنرانی‌هایشان در کردستان خاطرنشان کرد: «امروز بلای بزرگ ما در کل جهان اسلام وجود اختلافات مذهبی است که انسانهای دچار افراط و تفریط را به گناهان کبیره می‌اندازد. صدا و سیما و علما و تریبونهای ما باید به خط قرمزی که مقام معظم رهبری در این رابطه عنوان کرده‌اند توجه کنند».

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: «در داخل کشور نیز باید سعی کنیم وفاداران به انقلاب سعه صدر داشته باشند. وجود اختلاف سلیقه‌ها منطقی است و خدا ما را چنین آفریده است که با یکدیگر اختلاف سلیقه داشته باشیم، ولی خواست خدا این نیست که کینه و قتل و طرد یکدیگر را پیش بگیریم».

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر، دراین رابطه گفت: «فتح خرمشهر دستاورد عظیم نیروهای مسلح ما است».

هاشمی رفسنجانی یادآور شد: «منطقه خرمشهر و دژ دزفول معیار پیروزی یا شکست در آن دوره از جنگ شده بود ، به طوری که صدام گفته بود اگر ایرانی‌ها خرمشهر را بگیرند من کلید بصره را هم به آنها می‌دهم. صدام ظرف 34 روز با فشار چند لشکر خرمشهر را از دست مردم گرفت، ولی معجزه تاریخ اتفاق افتاد و شرط بندی به ضرر او تمام شد؛ چنان که در یک عملیات چهارمرحله‌ای و با رشادت و فداکاری رزمندگان ، نیروهای ما وارد خرمشهر شدند».

رییس مجلس خبرگان رهبری هم‌چنین با اشاره به این که با فتح خرمشهر بزرگترین فتحی بود که از لحاظ سیاسی و نظامی ممکن بود تحقق پیدا کند و تحول عظیمی در جنگ رخ داد، افزود: «با آن پیروزی دشمنان متوجه شدند که هدف تجاوز خود را به دست نخواهند آورد. سیاست دشمنان در دوران پس از فتح خرمشهر مبتنی بر تلاش برای پیروزنشدن ایران بود و به همین ترتیب با تمام تلاش خود به صورت فرسایشی جنگ را ادامه دادند».

وی تاکید کرد: «بازگرداندن خرمشهر و تبدیل خونین‌شهر به خرمشهر را باید فتح‌الفتوح خود حساب کنیم و از رزمندگان خود برای همیشه ممنون باشیم، از شهدا و جانبازان این عملیات و عملیات‌های دیگر تشکرکنیم و پاسدار حریم شرافت و عظمت آنها باشیم».

هاشمی رفسنجانی در ابتدای سخنانش نیز ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) را تسلیت گفت و اظهار کرد: «سرنوشت حضرت زهرا (س) با توجه به شخصیت ایشان، وصایای پیامبر و نقش ایشان و نیز نسلی که از ایشان به جای ماند پس از رحلت
صدا و سیما از این به بعد و در روزهای باقی‌مانده منصفانه و بدون جانبداری از هیچ کس و با رعایت قانون طوری عمل کند که مردم مطمئن باشند که دیگر تبلیغاتی که در خصوص جانبداری یا تغییر آرا وجود دارد، اتفاق نمی‌افتد.
ایشان مورد بی‌مهری واقع شد. مردم کشور ما همواره به شخصیت حضرت زهرا (س) احترام گذاشته و می‌گذارند». 

رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به آیات قرآن کریم و تفاسیر مربوط به آن، اظهار داشت: «به واقع سلفی‌ها و وهابی‌ها چه پاسخی در برابر تفاسیر و آیات قرآن دارند که خانه پیامبران و ائمه نیز جزء بقاع متبرکه‌اند»؟

وی با تاکید بر اینکه مردم باید در اماکن مقدس حضور یابند و تلولو انوار الهی را در آنها نظاره کنند ابراز امیدواری کرد که با منطق و بحث اساسی و فکری علمای اسلام این مسئله حل شود.

خطیب نماز جمعه تهران رحلت آیت الله العظمی بهجت را از نمونه های واقعی حدیث "اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لایسدها شی" دانست و یادآور شد: «بدون شک انوار ایشان به این زودی خاموش نمی‌شود و جای دارد که این مصیب بزرگ را به حوزه علمیه، مراجع عظام، بیت ایشان و مقام معظم رهبری تسلیت بگوئیم. ایشان روحیات ، عرفان و آموزش‌هایی داشتند که موجب شد شاگردان فراوانی را تربیت کنند و بدین ترتیب چراغ ایشان تا سالهای سال روشن خواهد ماند».

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در خطبه‌های اول نماز جمعه این هفته تهران بر اهمیت مساجد و اماکن متبرکه نیز تاکید کرد و افزود: «مساجد نهاد و شبکه گسترده‌ای هستند که هر کجا جمعیتی باشد ، در آنجا باید مسجد باشد، اگر بخواهیم قرآنی و اسلامی باشیم باید به این مساله توجه کنیم؛ چرا که مسجد با برنامه‌های اسلامی عجین شده است».

وی با اشاره به تاثیر بسزای مساجد در پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: «حفظ شبکه عظیم مساجد به شکل درست، تضمینی برای آینده خواهد بود. متاسفانه آنچه در شان مساجد است تا امروز عمل نکرده‌ایم و باید توجه بیشتری به این مساله داشته باشیم».

هاشمی رفسنجانی به توسعه ظرفیت مساجد و بازگشت آن به جایگاه اصلی خود در جامعه اسلامی به عنوان محور مصوبات اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با مساجد اشاره کرد و گفت: «ترویج و تبیین جایگاه مساجد در جامعه، تشویق مردم به ساخت و تجهیز مساجد، کمک موثر نظام به احداث، توسعه ، تجهیز و تعمیر مساجد متناسب با نیازهای جغرافیایی و جمعیتی و الزام به تاسیس مسجد در شهرکهای بین راهی ، میان راهی و شهرکهای در حال ساخت از جمله موارد مورد تثبیت در رابطه با مساجد بوده است».

رییس مجلس خبرگان با تاکید بر مدیریت مساجد توسط امام جماعت آگاه تاکید کرد: «در برخی مساجد امام جماعتی محور نیست و قوه‌ها، دستگاه‌ها و یا افرادی هستند که اعمال نفوذ می‌کنند. مسجد باید با کمک هیات امنایی که مورد تایید ائمه جماعات است اداره شود».

هاشمی رفسنجانی در پایان ارتقای کارآمدی و کیفیت مساجد برای پاسخگویی به نیازهای جامعه به ویژه نسل جوان و نیز فرهنگ‌سازی برای شرکت بیشتر مردم در مساجد و نمازهای جمعه و جماعت را از جمله دیگر محورهای مصوبات اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با مساجد عنوان کرد.


  



نوشته شده در تاریخ 88/3/2 ساعت 1:2 ع توسط تشکل سیاسی اسلامی غدیر


کاندیدای دهمین دوره ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه نمی خواهم با عقاید نظامیگری کشور را اداره کنم گفت: معتقدم بیرون آوردن کشور از ورطه فقر و بیکاری و گرانی کمتر از آزادی خرمشهر است.

محسن رضایی جمعه شب در مراسمی که جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی به مناسبت سوم خرداد و به منظور تجلیل از وی برگزار کردند حضور یافت و طی سخنانی گفت: با آزادی خرمشهر استقلال ایران تثبیت شد و اولین و مهمترین کسی که برای آزادی خرمشهر همت کرد رهبر معظم انقلاب بود و بعد از ایشان چهار عامل دیگر در آزاد سازی خرمشهر تاثیر داشتند. 

رضایی در تشریح چهار عامل آزادسازی خرمشهر تصریح کرد: اول اینکه همه اقوام ایرانی اعم از کرد و لر و آذری و بلوچ، ترکمن و فارس غیرتمندانه در بسیجی همگانی دست به دست هم دادند تا خرمشهر را آزاد کنند. عامل دوم به پشتوانه غنی فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی باز می گشت، عامل سوم تدبیر و مدیریت دقیق و صحیح بود و نکته چهارم این بود که ما جنگ را سیاسی و حزبی نکردیم. به همین دلیل پیروز شدیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به وعده های نامزدهای ریاست جمهوری در زمان تبلیغات انتخابات اشاره کرد و گفت: کسانی که به وعده های خود عمل نکردند لااقل به مردم آمار صحیح بدهند. رئیس جمهور قدرت زیادی در دست دارد و چرا باید بعد از 4 سال و هشت سال بگوید نگذاشتند کار کنیم. چرا وقت مردم را تلف کنیم و بعد پاسخ شفاف و صریح به آنها ندهیم.

او خاطرنشان کرد: وزارت ارشاد متولی امور فرهنگی و هنری کشور است و باید آن را از دست امنیتی ها خارج کرده و به اهالی فرهنگ بسپاریم تا نتییجه بگیریم. درست است که من و برادرم صیاد شیرازی فرمانده آزادسازی خرمشهر بودم اما نمی خواهم با عقاید نظامی گری کشور را اداره کنم. بلکه می گویم بیرون آوردن کشور از ورطه فقر و بیکاری و گرانی کمتر از آزادی خرمشهر است.

رضایی گفت: ورزش و فرهنگ را نباید سیاسی کرد با فرهنگ سازی می توانیم مسائل تخصصی را از سیاست جدا کنیم. من به عنوان فرمانده سپاه آزادسازی خرمشهر برای این عملیات برنامه داشتم و برای مدیریت کشور نیز برنامه دارم.

محسن رضایی در حاشیه این مراسم در پاسخ به سئوال خبرنگار تلویزیون دولتی ژاپن که از وی پرسید شما و احمدی نژاد هر دو از یک جناح هستید و فکر نمی کنید آرایتان نصف شود گفت: من اصول گرای پیش از انقلاب هستم و با هر سه نامزد سبد مشترک رای دارم.



  



نوشته شده در تاریخ 88/3/2 ساعت 12:58 ع توسط تشکل سیاسی اسلامی غدیر


میرحسین موسوی پس از 20 سال دوری تصویری، در قاب تلویزیون، حضور یافت و صمیمی و ساده آنچنان که از او انتظار می‌رفت به بیان دلایلش برای حضوردر عرصه انتخابات پرداخت و با اشاره به نقدهایی که به دولت دارد، نوید داد که می‌توان کشوری آباد، شاد، قوی با سیاست خارجی نیرومند داشت و از همه آرمان‌های شهدا در سطح بین‌المللی و داخلی دفاع کرد.

به گزارش گروه سیاسی آفتاب، مهندس میرحسین موسوی در اولین برنامه تلویزیونی خود که از شبکه یک سیما پخش شد، در گفت‌وگوی رو در رو با مردم، ضمن ابراز خوشحالی از این گفت‌وگو بیان کرد: «خوشحالم که دوباره در بین شما هستم و می‌توانم با شما صحبت کنم. گرچه مدت‌هاست پس از اتمام وظایفم در دولت، از سال 68 امکان نداشته از طریق رسانه ملی گرد هم باشیم و با هم صحبت کنیم. این موضوع به دلیل محدودیتی است که برای تصویر بنده وجود داشته است، با این وجود در این مدت بنده به هیچ وجه از شما دور نبوده و با شما در مغازه‌ها، کوچه، خیابان، روستاها، شهرها، مساجد، کارخانه‌ها، کوهپیمایی‌ها و راهپیمایی‌های عظیم و در فراز و نشیب‌ها بوده و حضور داشتم».

این کاندیدای ریاست جمهوری انتخابات دوره دهم اضافه کرد: «جزو آرمان‌ها و آرزوهای من این است که ان شاءالله شرایطی در آینده پیش آید که مردم بتوانند از طریق رسانه‌هایی چون رسانه ملی و نظایر آن دوستی‌ها را تقسیم کرده، صحبت کنند و دور هم باشند، تبادل نظر داشته باشند؛ یاد بگیریم از این امکانات و وسیله مدرن در شرایط کنونی به خوبی استفاده کنیم؛ چرا که وجود این رسانه‌ها، فضای ملی ما را شادتر و مردم را نسبت به یکدیگر مهربان‌تر می‌کند. هم‌چنین می‌توان مشکلات را از این طریق بهتر حل کرد».

میرحسین موسوی با تشکر از مردم برای استقبال از حضورش در شهرهای مختلف گفت: «در یکی دو ماه اخیر بنده به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری، به عنوان خدمتگزار مردم در شهرهای مختلف حضور پیدا کردم که جا دارد از پیشوازی مردم تشکر کنم. بنده شرمنده این پیشوازها هستم؛ می‌دانم که این پیشوازها برای بیان حرف‌ها و نگاه به مسایل مختلف کشور بوده و بنده چیزی نداشتم که خدمت شما مردم عزیز عرضه کنم. هم‌چنین ماشینی نفرستادم که شما را به صحنه آورد و از امکاناتی همچون پول نفت در آستینم برخوردار نبودم که آن را بین شما توزیع کنم. البته می‌دانم که حضور شما در صحنه به دلیل این امکانات و وسایل نیست بلکه به دلیل احساس مسوولیتی است که در قبال انقلاب اسلامی دارید».

وی ادامه داد: «جا دارد از استقبال و پذیرایی مراجع عظام تشکر کنم، عزیزانی که ستون‌های انقلاب ما و وسیله آرامش مردم و معنویت ملت هستند. وجود آنها سکینه‌ای به مردم ما می‌دهد و آنها به عنوان سرمایه بزرگ کشور به شمار می‌آیند که کشور را در راستای انقلاب و اسلام و چارچوب‌های معنوی هدایت می‌کنند».

نخست وزیر دوران دفاع مقدس در ادامه سخنانش گفت: «از شخصیت‌هایی که در مسوولیت‌های مختلف هستند و روحانیون که به دلیل مسوولیت آنها، نمی‌توانم نامشان را ببرم، تشکر می‌کنم.
مدت‌هاست پس از اتمام وظایفم در دولت، از سال 68 امکان نداشته از طریق رسانه ملی گرد هم باشیم و با هم صحبت کنیم. این موضوع به دلیل محدودیتی است که برای تصویر بنده وجود داشته است.
هم‌چنین از دکتر خاتمی به دلیل همراهی‌شان تشکر می‌کنم. بنده همواره ایشان را به عنوان فردی که اهتمامی خاص به صیانت از آزادی‌های تصویب شده در قانون اساسی دارند در نظر دارم که نشان‌دهنده روح صلح‌طلبی و آرامش‌طلبی و وسعت بخشیدن ارتباطات با خارج هستند و سرمایه بزرگی برای کشور ما محسوب می‌شوند».

وی ادامه داد: «در مقدمه سخنان خود از خانواده شهدا، جانبازان و کسانی که در راه انقلاب و دفاع مقدس زحمت کشیده‌اند و آزادگان و خانواده‌هایشان تشکر می‌کنم؛ آنها میراث گران‌بهایی هستند که در راه انقلاب رنج‌های بسیاری کشیده‌اند. بنده همواره در مقابل این خانواده‌ها سر تعظیم فرود آورده و خود را مدیون آنها می‌دانم».

میرحسین موسوی با بیان این‌که با کمال احترام به بقیه رقبای انتخاباتی، نقد و صحبت در آستانه انتخابات، طبیعت یک انتخابات آزاد و خوب در کشور ماست، گفت: «انتخابات زمینه‌ای را فراهم می‌کنند تا بتوانیم به نقد وضعیت موجود بپردازیم و نگاهی به آینده داشته باشیم. در آستانه انتخابات یک نوع حساسیت فراگیر و گسترده‌ای در کشور ما نسبت به مسایل مهم سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ایجاد می‌شود و مردم به گذشته خود نگاه می‌کنند. فرصتی پیش می‌آید که در آن مردم به این موضوع فکر کنند که آیا با شرکت در انتخابات، وضع را تثبیت می‌کنند یا امکان دگرگونی را فراهم می‌کنند. این نعمت بزرگی برای انقلاب اسلامی به شمار می‌آید».

وی به مسافرت‌های استانی خود در طول چند ماه اخیر اشاره و اظهار کرد: «بنده در مسافرت‌های استانی که در طول چند ماه گذشته با مردم داشته‌ام، متوجه شدم که مردم برای درس گرفتن از ما به صحنه نمی‌آیند بلکه برای درس دادن در صحنه حاضر می‌شوند. وقتی به شعارها و پلاکاردهای آنها نگاه می‌کردم می‌دیدم که تمام ارزش‌ها و معیارهایی که در ذهن مردم وجود دارد و دغدغه‌هایی که آنها بیان می‌کنند می‌تواند ما را هدایت کند که چه خطراتی پیش روی ماست و چه دغدغه اصلی باید داشته باشیم».

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری که با صراحت و سادگی نظرات خود را بیان می‌کرد، افزود: «در این پیشوازها، استقبال‌ها و گرد هم شدن‌ها، مردم ضمن بیان مسایل منطقه‌ای، مسایل ملی خود را نیز مطرح می‌کردند. نمونه آن هنگامی که در شمال کشور حاضر شدم بحث بر این بود که در حالی که برنج‌های کشاورزان گیلانی در انبارها باقی مانده، برنج پاکستانی با قیمتی ارزان‌تر در بازارهای رشت به فروش می‌رسد. در کنار آن بحث پرتقال نیز مطرح می‌شد مبنی بر این‌که پرتقال‌های کشور روی درخت باقی مانده و پرتقال‌های خارجی در کشور وجود دارد که این موضوع باعث ورشکستگی باغداران ما می‌شود».

میرحسین موسوی افزود: «بنده هنگامی که به مزرعه چای رفتم نیز دیدم که با وجودی که کشاورزان و متخصصان چای در داخل باغ‌های سرسبز حضور داشتند اما سطح باغ‌ها اندک شده و آنها با مشکلاتی روبه‌رو بودند. در حالی که گفته می‌شد بیش از 170 هزار تن چای داخلی در انبارها وجود دارد، بازار شمال با چای خارجی پر شده بود. این امر امکان رقابت و رشد را از بین می‌برد. نمونه‌ای از این مسایل را در سفر خود به کرمان مشاهده کردم. در آن سفر نیز مردم می‌گفتند که وسعت باغ‌ها محدود شده است».

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه در رابطه با صنعت ابریشم گفت: «در زمانی در دوران صفویه، صنعت ابریشم، اقتصاد کشور را می‌گرداند و از بزرگ‌ترین تاجرهای ابریشم در کشور ما شاه عباس بوده که هم استفاده سیاسی از صدور ابریشم به اروپا می‌کرد و هم برای حفظ ایران و مسایل ملی ایران، ارتباطاتی برقرار می‌کرد و در مقابل حملات عثمانی‌ها این ارتباطات را به کار می‌گرفت و به دنبال متفق و متحد از طریق این صنعت بود. در این شرایط تا این اندازه و در آن زمان تجارت با
رابطه محکمی بین اقتصاد ملی و عظمت کشور وجود دارد. اما متاسفانه در حال حاضر با نگاهی به شاخص‌های اصلی کشور می‌بینیم که نسبت به این مسایل بی‌اعتنایی صورت گرفته و این‌گونه مسایل جزو شاخصه‌های اصلی ما نیست.
سیاست آمیخته بود. این مساله تا کنون رشد پیدا کرد اما متاسفانه می‌بینیم که در سال‌های اخیر این صنعت در حال نابودی است که منجر به عدم اشتغال و بالا رفتن بیکاری شده است و هم ما قدرت مانور را از دست داده‌ایم».

وی ادامه داد: «بیان این‌گونه مسایل به این دلیل است که این مشکلات می‌تواند عمومیت پیدا کند. یعنی نباید تنها مسایل را در مشکلات کشاورزی دید؛ این مشکلات مربوط به کل صنعت و اقتصاد ملی ماست که از این دشواری‌ها رنج می‌برد».

موسوی در ادامه به بحث شکر اشاره و اظهار کرد: «در حال حاضر نیاز کشور حدود 600 هزار تن شکر است؛ در زمان جنگ بحث بر سر این بود که چه‌کار کنیم تا از طریق گسترش کشت در صنعت این موضوع را بهبود ببخشیم و پس از آن سرمایه‌گذاری‌های عظیمی در خوزستان و جاهای دیگر برای کشت چغندر انجام شد، شرایط کشور اکنون به جایی رسیده که در شرایطی که شکر در انبارهای ما باقی مانده و مزارع ما تعطیل شده و کشاورزان بیکار می‌شوند و سفره‌ها کوچک‌تر می‌شود، نزدیک به 3 میلیون تن شکر وارد کشور می‌شود و این موضوع به اقتصاد ملی ما آسیب می‌رساند و نمی‌توان دیگر صنعت را گسترش داد».

وی به سفر استانی‌اش به استان اراک اشاره کرد و گفت: «استان اراک استان صنعتی ماست اما بنده در سفر خود دیدم که با مشکلاتی در رابطه با صنایع دولتی همچون آلومینیوم‌سازی، ماشین‌سازی و آذراب اراک که از جمله افتخارات دولت در دوران دفاع مقدس به شمار می‌آید، مواجه شده است. در آن زمان علی‌رغم وجود درآمدهای جنگی، ما با 100 هزار دلار توانستیم این کارخانه را با همت مدیران قوی در کشور ایجاد کنیم اما امروز این کارخانه‌ها در معرض خطر قرار گرفته، کارگرها کار را رها کرده، کارخانه‌ها دچار مشکل شدند، کارگران حقوق معوقه خود را دریافت نکرده و بالاترین نرخ بیکاری در کشور حاصل شده است. این موضوع تنها مربوط به کارخانه‌های دولتی نیست».

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: «نحوه اجرای اصل 44 باعث شده که به این منظومه دقیق، همه‌جانبه نگریسته نشود. اکنون بیکاری وسیعی در استان‌های صنعتی وجود دارد که با تحقیق می‌توان آمار آن را به خوبی استخراج کرد. بنده هنگامی که در مسجد ساوه قصد صحبت داشتم، دیدم که بیشتر قشری که در آن مسجد بزرگ با وجود فشردگی دور هم جمع شده بودند، قشر کارگری بودند که از حقوق معوقه و اخراج ناراحت بودند و برخی از سرمایه‌گذارها گلایه داشته و طبیعی است که در این شرایط عصبانی باشند. بنده خطاب به آنها گفتم که خود سرمایه‌گذارها نیز به دلیل روشن نبودن فضای کسب و کار در کشور متضرر شده و امکان کسب و کار ندارند. یعنی هم کارفرمایان و هم کارگران دچار مشکل شده‌اند. این مسایل، مساله اصلی ملت ماست و مساله کوچکی به شمار نمی‌آید؛ چرا که دود این مساله فقط به چشم یک کارگر نمی‌رود. اگر تنها این موضوع رخ می‌داد باز هم یک مشکل بزرگ بود».

میرحسین موسوی در ادامه اظهار کرد: «همیشه ما از مسایل فرهنگی بد در جامعه و بداخلاقی‌ها و اعتیاد می‌نالیم اما این در حالی است که می‌توان از دید اقتصاددانان مستقل، رابطه معناداری را بین اعتیاد و مشکلات بیکاری پیدا کرد. در این شرایط می‌بینیم که دلایل بسیاری از مشکلات اجتماعی ما در کجا قرار دارد که مهم‌ترین آن بحث اقتصادی است که به آن خوب پرداخته نمی‌شود. اگر دولت‌ها نتوانند به این‌گونه مسایل عمده پرداخته و آن را حل کنند طبیعی است که در بقیه مسایل مشکل داشته باشیم. نمی‌شود در این کشور مشکلات فرهنگی را حل کرد اما مشکلات بیکاری را حل نکرد. نمی‌توان بداخلاقی‌ها را حل کرد و از جوانان خواست که در زمینه خلق خلاقیت‌ها فعالیت کنند اما برایشان تصویر درست و دورنمای روشنی از آینده ترسیم نکرد. این مسایل به یکدیگر ارتباط دارند».

وی ادامه داد: «یکی از مهم‌ترین مسایل، احساس عدم امنیت است. این احساس فقط در این صورت که دزد جنایتکاری اسلحه‌ای را روی سینه ما بگذارد به آدم دست نمی‌دهد بلکه همین جوان‌های درس‌خوانده
ما موقعی می‌توانیم از برادران لبنانی‌مان حمایت کنیم که خودمان در داخل قوی باشیم. موقعی می‌توانیم از آرمان‌های فلسطین دفاع کنیم که خودمان قوی باشیم و موقعی می‌توانیم دست دراز کنیم تا در آمریکای لاتین فعال باشیم که در رابطه با همسایه‌های عزیز خود که جای پای محکمی داریم و مذهب و بازارهای مشترکی با ما دارند، فعال شده باشیم.
اعم از دختر و پسر هنگامی که دورنمای روشنی از زندگی‌شان نمی‌بینند یا شرایط بازار کار را نقد می‌کنند و فارغ‌التحصیلان را می‌بینند و از سوی دیگر زمینه‌های شغلی کم و تبعیض و رانت‌خواری و سفره‌پروری و مقررات گزینشی و تبعیضی برای استخدام به جای شایسته‌سالاری را می‌بینند، دیگر احساس امنیت نمی‌کنند.
به همین دلیل یکی از شعارهای بنده، رهایی از ترس و آزادی از ترس است. ترس فقط به معنای جسمی نیست بلکه باید آرامش روانی در جامعه ایجاد شود. این امر حاصل نمی‌شود مگر آن‌که مهم‌ترین اهتمام دولت به حل مسایل اقتصادی باشد».

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه تاکید کرد: «به دلیل تجربه تاریخی ملت ما همه ما یقینا از دوران مشروطه به بعد داشتن اقتصاد ملی نیرومند را در فکرمان می‌پروراندیم. این شعار مربوط به این دوران نیست بلکه انقلاب اسلامی متعهد به حاصل شدن این موضوع و قوی‌تر عمل کردن شد. می‌توان این مسایل را در شعارها و کتاب‌ها که از دوران قبل به یادگار مانده به خوبی مشاهده کرد. می‌بینید که مردم همواره به این مساله حساس بوده و حساسیت داشتند مبنی بر این‌که بدون داشتن استقلال مالی نمی‌توان سیاست خارجی قوی و امنیت داشت».

میرحسین موسوی به زندگی امیرکبیر اشاره و اظهار کرد: «بنده همیشه امیرکبیر را جزو شهدای انقلاب می‌دانم و همیشه برای او فاتحه می‌خوانم و او را یاد می‌کنم. یکی از مهم‌ترین کارهای امیرکبیر ایجاد اشتغال، کارآفرینی و فرصت دادن به ابداعات داخلی بود».

نخست وزیر دوران دفاع مقدس به بیان خاطره‌ای پرداخت و گفت: «در اواخر دوران جنگ ما به مشکل ارزی برخوردیم؛ چرا که نفت به فروش نمی‌رفت و قیمت‌ها پایین آمده بود. به همین دلیل در اصفهان به دنبال معادنی بودیم که بتوان از فلزات آن همچون طلا استفاده کرد. در آن موقع گفتند که در نزدیک اصفهان تونل‌هایی کنده شده که نام آن را اکنون به خاطر نمی‌آورم اما اصفهانی‌ها مطمئنا نام آن را می‌دانند چون بعدها به نتیجه هم رسید. پس از پرس‌وجو تونل را پیدا کردیم که کشاورز پیری در آن زمان به من گفت از پدربزرگ‌هایش شنیده که اولین بار امیرکبیر این تونل را کشف کرد و آن را کلنگ زد. تلاش می‌شد که این تونل به نتیجه برسد و سرانجام در زمان برادر عزیزم جناب آقای هاشمی رفسنجانی به نتیجه رسید و به کشور عرضه شد».

وی در ادامه توضیح داد: «در خاطرات امیرکبیر آمده است هنگامی که برای منظم کردن و یکسان کردن سواره‌نظام‌ها قصد دوختن لباس‌های یکجور را داشتند، خانمی به آنها مراجعه کرده و گفته که همین دکمه‌هایی که از فرنگ وارد می‌شود را می‌تواند درست کند. امیرکبیر پس از آن دستور داد که دیگر این دکمه‌ها از فرنگ وارد نشود تا این رشته در کشور رشد پیدا کند. چنین رویه‌ای از آن دوره و در انقلاب اسلامی مورد اهتمام همه بوده است؛ چرا که رابطه محکمی بین اقتصاد ملی و عظمت کشور وجود دارد. اما متاسفانه در حال حاضر با نگاهی به شاخص‌های اصلی کشور می‌بینیم که نسبت به این مسایل بی‌اعتنایی صورت گرفته و این‌گونه مسایل جزو شاخصه‌های اصلی ما نیست».

میرحسین موسوی در ادامه اظهار کرد: «بدون حل این مسایل نمی‌توانیم مدیریت جهانی داشته باشیم. ما مجبوریم با مدیریت داخلی مشکلات خود را حل کنیم تا بتوانیم به سمت اهداف بلندتری برویم. ما موقعی می‌توانیم از برادران لبنانی‌مان حمایت کنیم که خودمان در داخل قوی باشیم. موقعی می‌توانیم از آرمان‌های فلسطین دفاع کنیم که خودمان قوی باشیم و موقعی می‌توانیم دست دراز کنیم تا در آمریکای لاتین فعال باشیم که در رابطه با همسایه‌های عزیز خود که جای پای محکمی داریم و مذهب و بازارهای مشترکی با ما دارند، فعال شده باشیم و عمق استراتژیکی را برای کشور تامین کرده باشیم».

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تاکید کرد: «در صورتی می‌توانیم با اهداف و طمع‌ها در خلیج فارس مقابله کنیم که از عمق استراتژیک خود در شمال و شرق کشور یعنی قفقاز، افغانستان و پاکستان بهترین بهره را بگیریم، نه این‌که دست خالی برویم و خیال‌پردازی کنیم».

مهندس موسوی در ادامه گفت‌وگوی خود با مردم بیان کرد: «یکی از درس‌هایی که بنده از مردم گرفتم این بود که هرچه بیان شود گرانی در کشور وجود ندارد اما مردم تورم 25 درصدی را لمس می‌کنند. 25 درصد تورم یعنی کوچک شدن سفره‌ها، پایین آمدن امنیت و صلابت مردم، پایین آمدن آموزش و پرورش مردم و کوچک شدن ظرفیت خانواده‌ها برای استفاده از کالاهای فرهنگی و افزایش اعتیاد، بداخلاقی، بدفرهنگی
یکی از درس‌هایی که بنده از مردم گرفتم این بود که هرچه بیان شود گرانی در کشور وجود ندارد اما مردم تورم 25 درصدی را لمس می‌کنند.
و بدبینی به نظام. انتظار ما از هر دولتی در جمهوری اسلامی این است که یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌هایش مساله گرانی و تورم باشد».

نخست وزیر دوران دفاع مقدس در ادامه به خاطره‌ای از دوران امام (ره) اشاره و اظهار کرد: «زمانی می‌خواستند قیمت سیگار را در کشور بالا ببرند که امام به این امر اعتراض کرد مبنی بر این‌که به دلیل این‌که می‌خواهید بودجه خود را تامین کنید قیمت سیگار را بالا می‌برید و در این صورت مردم را با مشکل مواجه می‌کنید. بنده در پاسخ به ایشان گفتم که موافق با این قضیه نیستم اما مجلس به دلیل این‌که می‌خواهد بودجه‌ای متوازن داشته باشد این کار را انجام می‌دهد. امام فرمود که از قول ایشان به نماینده‌ها بگویم که این موضوع را منع می‌کنند. هنگامی که این سخن را به نماینده‌ها منتقل کردم، به اصطلاح عامیانه خودمان نمایندگان تصور کردند که چغلی آنها را به امام کرده‌ام. از این رو کمیسیون بودجه دسته‌جمعی خدمت امام رفته و گفتند که بودجه مشکل دارد و می‌خواهند قیمت سیگار را بالا ببرند، چون سیگار دود است و مضر است و می‌خواهند از این راه به دولت کمک کنند. امام در ابتدا گفتند که این امر نمی‌شود. بعد از بحث‌های فراوانی ایشان فرمودند که قیمت سیگارهای ارزانی که مردم عادی می‌کشند را دست نزنید اما قیمت سیگارهای لوکس را بالا ببرید. این سیاست در آن زمان در کشور اعمال می‌شد و این حساسیت ایشان نسبت به بالا رفتن حتی یک ذره از قیمت‌ها در زمان جنگ و دفاع مقدس بود؛ چرا که ایشان لمس کرده بودند که بالا رفتن قیمت‌ها چه فشاری را بر دوش مردم و سفره‌هایشان می‌گذارد».

میرحسین موسوی ادامه داد: «در این شرایط اکنون شاهد تورم 25 درصدی در کشور هستیم. در مقابل گفته می‌شود که تورم را کنترل کرده و تورم رشد نمی‌کند. این در حالی است که 25 درصد تورم یعنی 25 درصد قدرت خرید مردم در سال پایین آمده است. برای فردی که دارای مال و املاک است این امر مهم نیست اما برای مردمی که برای همان سفره کوچکشان نمی‌توانند کاری کنند و زیر خط فقر قرار دارند مشکلات فراوانی را ایجاد می‌کند. بنده ظن این موضوع را دارم که وزارت رفاه به دلیل این موضوع تعداد قشرهای زیر خط فقر را اعلام نمی‌کند تا این مسایل را بپوشاند. این در حالی است که مطابق قانون باید این آمارها مطرح شود تا همه مسوولان به دنبال رفع این مشکل باشند».

وی خاطرنشان کرد: «از سوی دیگر مساله بیکاری جزو مشکلاتی است که در ذهنیت و احساس مردم اثر می‌گذارد. این امر جزو خواسته‌هایی است که از همه دولت‌ها می‌شود. بنده در مقطع مسوولیتم این موضوع را به خوبی لمس می‌کردم. در آن زمان هنگامی که مسوولان کشورهای مختلف دور یکدیگر جمع می‌شدند اولین رجزخوانی‌شان مربوط به نرخ تورم در کشورشان بود. از این رو باید مساله کنترل تورم جزو اولویت‌های نظام ما باشد و در کنار آن مساله بیکاری اولویت دیگری است که باید به آن توجه شود».

موسوی گفت: «مساله بیکاری امری است که باعث ایجاد چنین وضعیتی در جنوب شهر و شهرهای فقیر و روستاهای فقیر می‌شود و به تبع آن مهاجرت و حاشیه‌نشینی رخ می‌دهد. بنده به دلیل وجود این مسایل اصلی وارد صحنه شدم».

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: «این مشکلات حل نمی‌شود مگر آن‌که دولت قویا قانون را رعایت کند و گریز از قانون نداشته باشد. باید دولت، دولت برنامه‌ریز باشد، نه آن‌که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را تعطیل کند. باید به مردم قول دهد که کارها جز از راه نظام برنامه‌ریزی دقیق که بر هزینه‌های دولت نظارت دارد و جلوی تصمیم‌گیری‌های فردی و صدقه‌ای را
این مشکلات حل نمی‌شود مگر آن‌که دولت قویا قانون را رعایت کند و گریز از قانون نداشته باشد. باید دولت، دولت برنامه‌ریز باشد، نه آن‌که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را تعطیل کند.
می‌گیرد امکان‌پذیر نیست. این امر موقعی رخ می‌دهد که بانک‌های مستقل و بانک مرکزی مستقل داشته باشیم یا در حد پایین‌تر بانک‌ها در چارچوب قانونی به وظایف خود عمل کنند. این در حالی است که اکنون شورای عالی پول و اعتبار با 18 شورای بسیار حساس از سوی دولت تعطیل شده‌اند که نتیجه آن این است که بانک‌ها حیات‌خلوت دولت شده‌اند. در این شرایط نمی‌توان انتظار داشت که بانک مرکزی از قدرت خرید مردم و ارزش پول ملی ما که جنبه حیثیتی دارد حمایت کند».

میرحسین موسوی ادامه داد: «بنده همواره از زائرانی که از مکه می‌آیند شنیده‌ام که افسوس می‌خورند که ارزش پول کشور ما کاهش یافته است. در چنین شرایطی پایین آمدن قدرت خرید مردم به معنای نابودی و ضعف اقتصادی کشور است که به تبع آن پایین آمدن حیثیت ما در جهان را رقم می‌زند. نباید تنها این‌گونه تصور شود که این‌گونه مسایل تنها به بحث سیاست خارجی برمی‌گردد. اگر امروز در رابطه با گذرنامه و بقیه سندهای رسمی کشور مشکلاتی وجود دارد به این مسایل برمی‌گردد. چنین مسایلی دلیل حضور من در صحنه انتخابات شد و با این فکر که بتوانم اصلاحاتی را در رابطه با این مسایل انجام دهم وارد شدم».

وی به مسوولیت‌های خود در زمان هاشمی رفسنجانی و خاتمی اشاره و اظهار کرد: «بنده در زمان آقای رفسنجانی و خاتمی مشاور آنها بوده و نظرات خود را انتقال می‌دادم. در روزهای ابتدایی زمان دکتر احمدی‌نژاد نیز مسایل را بیان می‌کردم و انتظار نداشتم که به همه آنها عمل کنند ولی هر فرد دیگری نیز بود دغدغه‌های خود را مطرح می‌کردم. از این رو باید گفت که مشکلی با فردی ندارم».

این کاندیدای ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: «اگر بخواهیم انقلاب اسلامی را حفظ کنیم و به راه شهدا برگردیم، در سطح جهانی آبرو داشته و کشوری نیرومند همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند که کشور با اقتصاد پیشرفته، ایران پیشرفته و توام با عدالت داشته باشیم مجبوریم اولویت‌ها را عوض کنیم. به جای آن‌که بیشتر به چیزهای گوناگون، پراکنده و بدون برنامه بپردازیم، به مسایل اصلی بپردازیم. سوال من این است که چرا پروژه‌های اساسی کشور که می‌تواند اقتصاد را زیر و رو کند و اشتغال دایم ایجاد کند و باعث عزت ما شود متوقف شده و در این حالت برای پروژه‌های کوچک، پول‌های وسیعی توزیع می‌شود که تنها یکی از نتایج آن ایجاد تورم در سطح کشور است».

میرحسین موسوی اضافه کرد: «امیدوارم در آینده با ثروت ملی و نیروی کار عظیم، مشکلات کشور حل شود. کشور ما دارای امکانات وسیعی است که به قول آقای عالی نسب، یکی از مشاوران دوران جنگ، سرنوشت ایران فقر نبود و فقر نیست. اگر مشکلی وجود دارد از مدیریت ماست. ما باید اصلاحات را در سیاست خود و در تمام مجموعه‌های سیاست اعمال کنیم؛ چرا که با پرداختن درست به مسایل می‌توانیم از این امکانات در جهت بهروزی و پیشرفت مردم استفاده کنیم و به مشکلات خود غلبه کنیم. ان شاءالله با کمک همه مردم و همه قشرها به‌خصوص قشرهای زحمتکش کشور این مسایل حل شود».

وی در ادامه به بیان یکی از شعارهای خود پرداخت و گفت: «یکی از شعارهای من این است که چه اغنیا، چه دولت، چه کارآفرینان، چه کارخانه‌داران و چه کسانی که دستشان به ثروت‌ها و امکاناتی است، همه باید مدافع منافع مستضعفان باشند. منفعت همه دولت‌ها، کارخانه‌داران و همه اغنیا در این است که به هم کمک کنیم. اگر فردی که داراست و دستش به دهنش می‌رسد همنشین فقرا نباشد، به کشور خدمت نمی‌کند اما آن کارخانه‌دار و کارآفرینی که ثروت خود را به کار می‌گیرد تا به اقتصاد ملی کمک کند، دوست قشرهای مستضعف ما است. البته اکثریت کارآفرینان ما در این جهت حرکت می‌کنند».

موسوی در پایان خاطرنشان کرد: «ان شاءالله همه دولت‌ها و قشرهای موجود در جامعه به این فکر باشند که می‌توان کشوری آباد، شاد، قوی با سیاست خارجی نیرومند داشت و از همه آرمان‌های شهدا در سطح بین‌المللی و داخلی دفاع کرد».


  



نوشته شده در تاریخ 88/3/2 ساعت 12:54 ع توسط تشکل سیاسی اسلامی غدیر


خانواده‌های شهیدان همت، باکری و زین‌الدین با صدور بیانیه‌ای حمایت خود را از «میر حسین موسوی» اعلام کردند.

به گزارش گروه سیاسی آفتاب، متن این بیانیه به شرح زیر است: 

بسم رب الشهدا و الصدیقین 
امروز روز مجاهدت و ایثار است. مجاهدت و ایثاری از جنس آنانی که ذات وجودیشان بیانگر مجاهدت و ایثار در راه خدا بود. امروز روز یادآوری آنانی است که به تبعیت از نص صریح قرآن و سنت رسول(ص) و ائمه‌ی اطهار (ع) به عنوان مجاهد فی سبیل‌الله شناخته می‌شدند.
 
امروز روز عرصه‌ پایداری یاران امام راحل در به رخ کشیدن مجدد انقلاب ارزشهاست، ارزشهایی همچون ساده زیستی بی‌ریا، آن‌گونه که امام و شهدا بودند، ‌سادگی در عین کمال، ارزشی همچون ذوب شدن در خدمتگزاری بی‌مزد و منت آن‌گونه که امام و شهدا بودند، خدمتگزاری صادقانه، همانند آنچه اماممان فرمود اگر به من خدمتگزار بگویید بهتر است از رهبر.
 
ارزش‌هایی همچون استقامت به معنای واقعی آنگونه که امام و شهدا بودند، "فاستقم کما امرت" و هزاران ارزش دیگر که همگی از ذخایر ناب انقلاب است که عرصه‌های ظهورش را به طور ناب در امام و شهدا می‌توانیم دنبال کنیم و همان ارزش‌هایی که انفجار نور بود و صدور انقلاب را به سوی دلها سوق می‌داد.
 
امروز روز تجدید میثاق و انتقال همان ارزش‌هاست، به دو دولیل: «اول آن که زندگی و حیات مجدد ارزش‌ها در آنان که به فراموشی سپرده شده‌اند به مصداق آن جمله‌ امام راحل که فرمود نگذارید پیشکسوتان شهادت و خون در پیچ و خم زندگی روزمره به فراموشی سپرده شوند است و دوم انتقال زینب گونه‌ امانت شهدا به نسل جدید "نسل سوم انقلاب"». 

همان ارزش‌هایی که عطش جوانان آنان را به آن سو گرایش داده است حال بهترین حامل انتقال این ارزش‌ها به این نسل کیست؟
آن که صادق‌تر است، آن که دوران تلاشش حاصلی با برکت داشت، آن که به ملت دورغ نمی‌گفت، آن که امام راحل مداوما پشتیبانش بود و می‌گفت: «من آقای مهندس موسوی را شخصی متدین و متعهد و در وضع بسیار پیچیده کشور، دولت ایشان را موفق می‌دانم». 

آری مهندس میر حسین موسوی همانی که باور اندیشه‌های امام و شهدا است و دوران جنگ را با تمام مشقت‌هایش با حلال‌ترین درآمدها و رفتارها اداره می‌کرد و برای همین بود که محب امام، شهدا و ملت بود.
 
پس یک بار دیگر بیاییم برای احیای ارزش‌ها، ثبات راه امام، روشنی بخشی نام و یاد و راه واقعی شهیدان به ناب‌ترین ذخیره‌ انقلاب که عصاره‌ای از همه‌ فضایل، ارزش‌ها و مبانی انقلاب مترقی جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیش و نه یک کلمه کم یعنی «میر حسین موسوی» است رای دهیم. 

1- ژیلا بدیهیان (همسر سردار شهید حاج محمد ابراهیم همت) و مهدی همت (فرزند آن عزیز)
2- فاطمه چهل امیرانی (همسر سردار شهید حمید باکری) و احسان و ‌آسیه باکری(فرزند آن عزیز)
3- صفیه مدرسی (همسر سردار شهید مهدی باکری)
4- لیلا زین الدین (فرزند سردار شهید مهدی زین الدین)



  



نوشته شده در تاریخ 88/3/2 ساعت 12:53 ع توسط تشکل سیاسی اسلامی غدیر


محسن رضایی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هفته جاری به دو استان شمالی کشور، سفر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضایی پس از چند روز وقفه در انجام سفرهای استانی خود به دلیل ضبط برنامه های رادیو و تلویزیونی ویژه انتخابات صبح دوشنبه 4 خرداد به استان گلستان می رود و بعد از ظهر همان روز در مازندران خواهد بود.

حضور در گلزار شهدا و تجدید میثاق با آرمان های شهدا، دیدار با علما و روحانیون تشیع و تسنن و همچنین دیدار با دانشجویان و جلسه پرسش و پاسخ و نیز دیدارهای مردمی از جمله برنامه های سفر یک روزه محسن رضایی به دو استان سرسبز و شمالی کشور یعنی گلستان و مازندران است.

گفتنی است سفر به استان گیلان دیگر استان شمالی کشور نیز در روزهای آینده انجام خواهد شد.



  



نوشته شده در تاریخ 88/3/2 ساعت 12:41 ع توسط تشکل سیاسی اسلامی غدیر


رئیس جمهور با اشاره به مشکلات موجود در خرمشهر گفت: بنده شخصا تصمیم گرفتم به عنوان فرماندار یا معاون فرماندار در خدمت مردم غیور خرمشهر باشم تا کارها با سرعت انجام شود.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به آبادان محمود احمدی نژاد که صبح شنبه در آستانه سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در جمع مردم این شهر سخن می گفت با بیان اینکه دولت در جلسه خود 6 طرح بزرگ صنعتی مخصوص خرمشهر را تصویب کرده است، خطاب به حاضران گفت بنده برای اینکه مشکلات مردم این شهر حل شود در همین جا و در جمع شما تصمیم گرفتم که به عنوان فرماندار یا معاون وی در خدمت شما باشم و کارها را شخصا پیگیری کنم.

رئیس جمهور همچنین گفت : دولت بودجه این 6 طرح بزرگ را اختصاص داده و امیدوارم این کارها سریعا اجرایی شود.

احمدی نژاد حل مشکلات اشتغال و آب خرمشهر و آبادان را از مهمترین برنامه های دولت برای این دو شهر خواند و گفت: من می دانم اشتغال هایی که تا کنون انجام شده پاسخگوی جوانان خرمشهر و آبادان نیست نیازمند کارهای جدی است که در دستور کار دولت قرار دارد.

وی همچنین در خصوص مشکل آب استان خوزستان به ویژه دو شهر خرمشهر و آبادان گفت: مشکل اول مردم خرمشهر همان مایه حیات -آب- است طرح های گوناگونی شروع شده و اقداماتی هم انجام شده است اما مشکلات آب این منطقه آنطور که مردم توقع دارند حل نشده است.

رئیس جمهور با اشاره به انتقال آب از کرخه به این منطقه گفت: طرح انتقال آب کرخه در دستور کار  قرار گرفته که با سرعت خوبی در حال انجام است. 



  



نوشته شده در تاریخ 88/3/2 ساعت 12:31 ع توسط تشکل سیاسی اسلامی غدیر


ارائه آمار اختراعات برای بیان دستاوردها/ سفر مجازی به دانشگاه کلمبیا
گروه حوزه و دانشگاه خبرگزاری مهر با توجه به انتخابات ریاست جمهوری و نقش دانشگاهیان در فضای انتخابات قصد دارد تا زمان برگزاری انتخابات هر روز به بازخوانی و بررسی اظهارات کاندیداها درباره دانشگاه و دانشجو و مطالبات دانشجویان از آنها بپردازد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود احمدی نژاد، محسن رضایی، مهدی کروبی، میرحسین موسوی  که به ترتیب حروف الفبا در این گزارش به بررسی سخنرانیهای آنها درباره دانشگاه و دانشجو پرداخته شده از مطرح ترین کاندیداهایی هستند که یا خود و یا حامیان آنها در دانشگاهها نشستهای انتخاباتی برگزار کرده اند.

کاندیداها

احمدی نژاد

احمدی نژاد در ورزشگاه شهدای هفتم تیر در جمع دانشجویان حاضر شد. وی در این دیدار به دستاوردهای دولت در چهار سال اخیر تاکید کرد.

احمدی ‌نژاد با اشاره به دستاوردهای علمی،‌ فنی و اختراعات در دولت نهم گفت: تعداد تولید مقالات علمی در یک سال از سه هزار و 500 مقاله به بیش از 20 هزار مقاله رسید. ضمن اینکه تعداد چهار هزار و 600 اختراع در طول 25 سال در کمتر از 4 سال به 20 هزار اختراع رسید. در عرصه هسته‌ای هم دیدیم که علاوه بر حفظ استقلال ایران کشورمان خود را به جمع 7 یا 8 کشور دارنده این تکنولوژی مطرح کرد و در نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی هم جزء چهار یا پنج کشور برتر جهان قرار گرفت. در هوافضا نیز در نقطه بالایی قرار گرفتیم. 

وی افزایش ظرفیت دانشگاهها را ظرف چهار سال بیش از 70 درصد و تحصیلات تکمیلی را سه برابر عنوان کرد.

احمدی نژاد با اشاره به انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری گفت: این ملت ایران هستند که در انتخابات تصمیم گیری می کنند و میزان رای آنها است. انتخابات یک فرصت است تا نقاط ضعف را برطرف کنیم و نقاط قوت را قوی تر. هر کسی که می خواهد برای احمدی نژاد تبلیغ کند نباید به دیگران اهانت کند و از سوی دیگر هم نباید کارها را بزرگنمایی کند. اما همه باید کمک کنند که انتخابات باشورتر از همیشه برگزار شود.

محسن رضایی

محسن رضایی دیدار انتخاباتی در دانشگاه نداشت.

مهدی کروبی 

مهدی کروبی در جمع دانشجویان حاضر نبود.

میرحسین موسوی

میرحسین موسوی امروز در دیدارهای انتخاباتی در دانشگاه اصفهان حاضر شده است.

حامیان کاندیداهای ریاست جمهوری در دانشگاهها

رحیم قربانی استاندار آذربایجان غربی در گردهمایی دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرستان خوی گفت: هوشیاری و آگاهی قشر دانشجو در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری از اهمیت زیادی برخوردار است. حضور دانشجویان در انتخابات زمینه ساز تحرک و نشاط انتخاباتی است و دانشگاهیان جزو اقشار تاثیرگذار کشور هستند.

وی ادامه داد: دانشجویان در برهه های حساس و مهم کشور نقش بسزایی ایفا کرده اند و نشان داده اند که توطئه های دشمنان در مورد این قشر هیچگاه منتج به نتیجه نبوده است. در عرصه انتخابات، دانشگاهیان می توانند با حضور آگاهانه، فعال و از موضع بصیرت سرنوشت انتخابات را آن گونه که مصلحت نظام است رقم بزنند.

استاندار آذربایجان غربی افزود: عده ای به دنبال سیاه نمایی عملکرد دولت هستند و می خواهند این گونه از ارائه عملکرد و برنامه های خود به مردم شانه خالی کنند.

حسین دادخواه - قائم مقام کمیته دانشجویی ستاد انتخاباتی محسن رضایی در مراسم آغاز به کار کمیته دانشجوی ستاد محسن رضایی در استان آذربایجان غربی از دانشجویان خواست ضمن انتخاب با دلیل مستدل، نقدی منصفانه داشته باشند و از تخریب دوری کنند.

مطالبات و سئوالات دانشجویان از کاندیداهای ریاست جمهوری

دانشجویان در تنها نشست روز گذشته مطالبات و سئوالات خود را از احمدی نژاد مطرح نکردند.

دانشجویان در دیدار با محمود احمدی ‌نژاد در ورزشگاه شهدای هفتم تیر تهران با سر دادن شعارهایی از جمله "رئیس‌جمهور ما حمایتت می کنیم" و "احمدی‌نژاد ساده ‌زیست، نابودگر صهیونیست " احمدی نژاد را تشویق کردند. در این مراسم دانشجویان پلاکاردهایی با شعار "ما می‌توانیم"‌ را نیز در دست داشتند.

در بخشی از این مراسم کلیپ سخنان محمود احمدی ‌نژاد در دانشگاه کلمبیا پخش شد.



  





طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ